HEM PRODUKTER TILLBEHÖR PADDLAR TIPS ÅTERFÖRSÄLJARE BILDARKIV KONTAKTA OSS


K A N O T E R
» Trapper 524
» Trapper Ultra 450
» Trapper Mari TMS
K A J A K E R
» Adventure
» Trapper Royal
» Trapper K1 Easy
» Trapper K1 Albacore
» Mer om Albacore
» Trapper K1 Dolphin
» Trapper K1 Bonita
» Trapper K1 Barra-Q
» Trapper K2 Laxen 530
» Trapper K2 Laxen 610
» Trapper K2 Expedition
» Däcklayout
T A K B O X A R
  » Takbox

{{extlinks}}

Våra produkter
Som Ni kanske vet så har vi på Trapper en lång erfarenhet av kanot- och kajaktillverkning. Redan från starten fanns kajaker som populära Arkö med och bidrog till svensk kajakbyggartradition. Våra egna produkter tillverkas i handupplagd glasfiberarmerad polyester och är noggrant kontrollerade och utvalda för att garantera bästa tänkbara kvalitet. En del av våra kajaker har skädda. Samtliga kajaker kan fås med våra egna roder. Vissa av våra modeller kan beställas "custom-made" i t.ex. kevlar, kolfiber eller diolen och efter egen färgkombination. Alla våra kajaker är skyddade av en 5-årig garanti mot tillverkningsfel.

Våra produkter går att beställa direkt från vår webbshop, i butik och sedan 2017 även från CDON.se och vissa utvalda sportbutiker.

Trappers sortiment består av egentillverkade produkter och produkter tillverkade i Estland. Våra estländska kollegor är skickliga yrkesmän med lång erfarenhet. Dock har man en mer storskalig produktion till skillnad från Trappers stycktillverkning.

Varje Trapper-produkt tillverkas på kundorder och man kan inom rimliga gränser få den som man vill.

Populära tillval är genomgående h�l i fören, VKV:s självräddningssystem, rostfria byglar för säker fastlåsning samt olika fästen får GPS och kompass. Det finns även möjlighet att få olika färgalternativ.


Trapper kanot AB :: info@trapper.se