HEM PRODUKTER TILLBEHÖR PADDLAR TIPS ÅTERFÖRSÄLJARE BILDARKIV KONTAKTA OSS


K A N O T E R
» Trapper 524
» Trapper Ultra 450
» Trapper Mari TMS
K A J A K E R
» Adventure
» Trapper Royal
» Trapper K1 Easy
» Trapper K1 Albacore
» Mer om Albacore
» Trapper K1 Dolphin
» Trapper K1 Bonita
» Trapper K1 Barra-Q
» Trapper K2 Laxen 530
» Trapper K2 Laxen 610
» Trapper K2 Expedition
» Däcklayout
T A K B O X A R
» Takbox
{{extlinks}}

Adventure

Adventure är kajaken för dig som gillar att surfa och trixa i vågorna. Viktigast för att en kajak ska vara kul att leka med i vågorna är att den är lättsvängd. För att kunna fånga vågor och snabbt falla av gäller det att du har en manöverbar kajak.

Trappers Adventure använder sig av den senaste teknologin från de extremt lättmanövrerade slalomkajakerna. Adventure är en av de mest lättsvängda havskajakerna på marknaden. Den saknar helt slag eller kölar som vattnet kan ta tag i. Du har själv full kontroll hela tiden. och det är du och inte kajaken som bestämmer när det är dags att svänga. Kajaken är väldigt neutral.

Adventure är utrustad med skädda och den använder du i princip bara på undanvinden, men du får självklart använda skäddan hur du vill. Adventure är något aktertrimmad för att inte fören skall fastna i vågen framför dig. Att surfa med vår nya kajak är ett euforisk känsla. Man vill aldrig att det ska ta slut. Kajaken har samma sittbrunnssarg som en slalomkajak, vilket gör att det finns ett antal bra neoprenkapell som passar. Kajaken levereras med en bekväm havskajaksits. Får dem som verkligen gillar att sitta fast finns det även en passande slalomsits.Pris: 14.900:-

Standardutrustning:
Skdda
Lngd: 500 cm
Bredd: 54 cm
Sittbrunn: 39 x 70 cm
Vikt: ca 24 kg
Maxdeplacement: 120 kg
Färger: helvit, gul/vit, röd/vit, grå/vit, orange/vitTrapper kanot AB :: info@trapper.se